STARBUCKS S JAREM PŘINÁŠÍ CHUŤ PERU!
Svůj návrat slaví také Macchiato v jedinečné nové příchuti – javorový sirup
Společnost AmRest Coffee s.r.o., provozovatel kaváren Starbucks na českém trhu, představuje novinky pro nadcházející období. V průběhu jara budou moci všichni milovníci zrnkové kávy objevovat jedinečnou chuť kávy Perú Cusco, která je zařazena do nabídky českých kaváren vůbec poprvé. Zákazníci si mohou vychutnat její vyváženou a bohatou chuť s tóny oříšků a čokolády ve svém oblíbeném nápoji připraveném na kavárnách, neboť je další z řady limitované nabídky Origin Espresso. Je zároveň v prodeji také jako balená zrnková káva.
Fanoušky jemného nápoje Macchiato jistě potěší rozšíření nabídky jeho variací – kromě oblíbeného Caramel Macchiata se s jarem vrací také Hazelnut Macchiato a sérii uzavírá letošní novinka Maple Macchiato, tedy Macchiato s příchutí javorového sirupu. Jarní nabídku doplní také neodolatelné zákusky v podobě čokoládového a karamelového Cheesecake a nová kolekce hrnků a termohrnků. Vše bude na kavárnách dostupné od 10. března do 11. května 2015.
„Naším posláním je rozšiřovat zákazníkům obzory v oblasti světa kávy, a proto s jednotlivými sezónními nabídkami přinášíme vždy něco nového. Právě nyní je to jedinečná káva Perú Cusco, která je pěstována drobnými farmáři na území legendární říše Inků. Věřím, že tato novinka všem zprostředkuje nezapomenutelný kávový zážitek a alespoň prostřednictvím jedinečné chuti je přenese do exotické přírody Peru,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko, a dodal: „Káva je naše vášeň a věnujeme jí mnoho pozornosti. Od podpory farmářů, kteří pro nás pěstují ta nejkvalitnější kávová zrna, přes důležitý proces pražení, až po přípravu dokonalého šálku kávy zákazníkům podle jejich individuálních přání.“
Zrnková káva:
NOVINKA! Perú Cusco – tato jednodruhová káva pochází ze srdce bývalé říše Inků, konkrétně z oblasti Cusco, která nabízí dostatek slunečních paprsků, deště a stínu stromů a v kombinaci s úrodnou půdou vytváří ideální prostředí pro zrání. Tato 100% Arabika je pěstována drobnými farmáři na svazích And v nadmořské výšce 1600 m. Kávová zrna jsou středně pražená a vyznačují se vyváženou, hebkou a bohatou chutí s lehkou kyselostí a kořeněnými tóny; voní po čokoládě a oříšcích. Užít si ji můžete také ve svém oblíbeném nápoji jako Origin Espresso.
Starbucks Macchiato:
NOVÉ Maple Macchiato – základ tohoto lahodného nápoje tvoří vanilkový sirup, espresso a mléko, to vše na závěr ozdobené polevou z javorového sirupu. Varianty Caramel Macchiato a Hazelnut Macchiato jsou zakončeny karamelovou resp. oříškovou polevou. Všechny varianty nápoje mohou být připraveny podle preferencí zákazníka v horké i studené verzi.
Zákusky:
Čokoládový a karamelový Cheesecake